EILERSEN Aton

EILERSEN Aton

EILERSEN Aton 1311 1966 Møbler & Miljø

Aton – en sofa for guder

Aton er en moderne sofa som gjør seg bemerket med sin myke formgivning. Sofaen bærer umiskjennelig Eilersens dna i sitt velproporsjonerte design som kombinerer følelsen av romslighet med muligheten til å tilpasse soften silk at den passer godt til mange unlike rom og boliger.

En myk følelse

Det er en spesiell aura omkring Aton – akkurat som for den egyptiske solguden som sofaen har fått navnet sitt fra. Og komforten er guddommelig.
Sofaen er designet av Jens Juul Eilersen etter et ønske om å skape en myk og rund sofa med en moderne, klassisk utstråling. Han står bak en lang rekke av Eilersens design der han, om mulig, benytter seg av klassiske mål som gir karakter til det ferdige møbelet. «Sofaens ramme har fått et tykt lag fiberfyll som skaper de myke hvelvingene som, sammen med de tykke seteputene med «dun-topp», synsmessig understreker komforten», forteller Jens Juul Eilersen.
Han fortsetter:

Samtidig er Aton enkelt kledd med færrest mulige sømmer, og den er
eksepsjonelt behagelig å sitte i

Jens Juul Eilersen

Om Eilersen

Siden 1895 har Eilersen fokusert på håndverk, kvalitet og innovasjon. Grunnlegger Niels Eilersen var den første i Danmark til å bruke damp til å bøye tre. Innovasjon og tradisjon er fortsatt essensen av familievirksomheten som har gitt liv og navn til mange klassikere gjennom årene. Siden 1930-årene har Eilersen produsert møbler med kvalitet, komfort og holdbarhet i høysetet. Denne strategien har gjort Eilersen til et anerkjent varemerke både i Danmark og internasjonalt. Eilersen drives i dag av fjerde generasjon.

All tekst og bilder er hentet fra Eilersen

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for statistikk og informasjon. Klikk OK for å akseptere bruken av disse.