EILERSEN Lift*

EILERSEN Lift*

EILERSEN Lift* 2362 1792 Møbler & Miljø

SOFAKAMPANJE
Gjelder t.o.m. 31. mars

*Gjelder i utvalgte stoff og utførelser.

Eilersen er et dansk kvalitetsmerke som stammer tilbake til 1895. Mye har endret seg siden da, men de grunnleggende prinsippene har alltid vært de samme: “Å bringe skjønnhet til din verden og å gjøre deg komfortabel.” Eilersen kombinerer de beste materialene med stolt håndverk i hvert produkt de lager.

“Det er nesten er fornærmelse å kalle Lift en tradisjonell boks-sofa, men meningen bak er det stikk motsatte. Rene linjer og kvalitet. Ingen dikkedarer eller iøynefallende egenskaper. Lift er en klassisk sofa som holder følge med tiden.

Navnet Lift kommer fra den innebygde løfte-mekanismen. Hver ryggstøtte kan individuelt løftes 13 cm om man ønsker mer nakkestøtte. Ryggstøtten glir tilbake i startposisjonen med en enkel bevegelse. Både ryggputene og seteputene er polstret med dun. Seteputene består av en skumkjerne pakket inn i dun og omgitt av et fjærsikkert trekk, dette gir en mykere følelse og utseende.

Kampanjesofaen kommer med to arm-/nakkeputer polstret med dun som gir god støtte til både armer og nakke.”

Eilersen

Kampanjen gjelder L210 og L240 cm i utvalgte stoff/huder og farger. Kom gjerne innom butikken for oppleve sofaen og se materialvalgene.
Prisoversikt:

Løfte-mekanismen gjør at man får bedre nakkestøtte. Flytt også den runde nakkeputen for ekstra komfort.
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for statistikk og informasjon. Klikk OK for å akseptere bruken av disse.