EILERSEN Playground

EILERSEN Playground

EILERSEN Playground 1200 800 Møbler & Miljø

SOFAKAMPANJE
Gjelder t.o.m. 30. juni.

*Gjelder i utvalgte stoff og utførelser.

Eilersen er et dansk kvalitetsmerke som stammer tilbake til 1895. Mye har endret seg siden da, men de grunnleggende prinsippene har alltid vært de samme: “Å bringe skjønnhet til din verden og å gjøre deg komfortabel.” Eilersen kombinerer de beste materialene med stolt håndverk i hvert produkt de lager.

“Playground er laget for å tilfredsstille behovet for å kombinere sofa og seng. Vår idé med Playground er å tilby et flerbruksmøbel som er både fleksibelt og mobilt, noe Playground absolutt er.

Ryggklossene veier nesten ingenting, så både voksne og barn kan enkelt flytte dem. De kjegleformede klossene er dekket på undersiden med et antiskli materiale slik at du kan bruke dem hvor som helst, når som helst og på alle måter. Plasserer man ryggklossene som ryggstøtte har du da den perfekte sofaen hvor du sitter komfortabelt i alle posisjoner. Plasser man de som armstøtte får man en komfortabel sjeselong.

Eilersen

Kampanjen gjelder 210 x 115 cm i utvalgte stoff/huder og farger. Kom gjerne innom butikken for oppleve sofaen og se materialvalgene.
Prisoversikt:

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for statistikk og informasjon. Klikk OK for å akseptere bruken av disse.