Historie

Møbler & Miljø AS ble etablert høsten 1996 av Signe Berit Lervåg og Jon Inge Lervåg. Ekteparet mente at det burde finnes en møbelforretning i dette møbeldistriktet som satset på møbler i høy kvalitet, god design – skapt av ledende designere – norske og internasjonale. 

Jon Inge hadde bakgrunn fra møbelproduksjon og agentursiden. Signe Berit hadde bakgrunn fra produktutvikling og brosjyre/katalogdesign i møbelfabrikk. Oppstarten skjedde ved kjøp av navn og varelager i allerede etablert forretning. Målet var å endre profilen til en ledende designbutikk. 

Ved reiser til utenlandske møbelmesser var Lervåg blitt kjent med mange ledende butikker innenfor designsegmentet. Møbler & Miljø kom i kontakt med de beste leverandørene av slike møbler både i Skandinavia og resten av Europa. Vi hadde også lært oss å forstå og verdsette verdien av møbeldesigneres fantastiske «ikoner». Disse møbelskattene ønsket vi at kundene i Ålesund – ja hele Nordvestlandet – skulle få lettere tilgang til.

Møbler & Miljø startet tidlig med belysning, og noe senere gaveartikler. I 2003 flyttet vi inn i lokaler som tidligere var møbelfabrikk. Der fikk vi spennende kontrast mellom røffe lokaler og vakre produkter. I 2013 flyttet vi til våre nåværende lokaler. Nå har vi en topp beliggenhet på Moa Park og gode utstillingsmuligheter. Den siste flyttingen har gitt oss stor besøksvekst og vi får fortsette med å utvikle konseptet og når frem til et stadig større publikum fra hele fylket.

Vårt ønske er at alle som besøker Møbler & Miljø opplever at hver og en har vår respekt og omsorg. Alle, er like velkomne – om du ønsker å nyte vakre omgivelser – eller ønsker å kjøpe av det vi tilbyr.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for statistikk og informasjon. Klikk OK for å akseptere bruken av disse.