Carl Hansen

Ikonisk design


Ikonisk design er en kombinasjon av enkelhet, estetikk og funksjon

“Når du velger et møbel fra Carl Hansen & Søn får du mer enn bare et møbel. Du får en stolt tradisjon med vakkert og særegent håndverk, hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene og alt er utviklet med den største kjærligheten til design og håndverkets historie. Vi er verdens største produsent av møbler designet av Hans J. Wegner, og produserer også møbler laget av anerkjente møbeldesignere som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Ole Wanscher, Kaare Klint, Poul Kjærholm, Bodil Kjær og Tadao Ando. Carl Hansen & Søn representerer mer enn 100 år med dansk designhistorie, og møblene våre selges over hele verden.

Ikonisk design i mer enn 100 år
Hos Carl Hansen & Søn mener vi at ikonisk design er en kombinasjon av enkelhet, estetikk og funksjon som bringes til live gjennom dyktig bearbeiding av materialer av beste kvalitet.

Lidenskapelig håndverk
Gjennom årene har Carl Hansen & Søn opprettholdt sitt store fokus på å bevare danske designklassikere og samtidig utvide sortimentet i samarbeid med innflytelsesrike, nye designere. Vi har et mål om å samle de beste og mest ikoniske, moderne møbeldesignene under ett tak.

Ærlig og bærekraftig design
I tillegg til å jobbe med de aller beste designerne og de fineste materialene, har Carl Hansen & Søn i mange år vært forpliktet til bærekraftig utvikling.

Tradisjonelle verdier i en moderne sammenheng
Siden Carl Hansens barnebarn, Knud Erik Hansen, som tredje generasjon tok ledelsen i det familieeide selskapet i 2002, har Carl Hansen & Søn utvidet sin internasjonale tilstedeværelse betydelig.”

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for statistikk og informasjon. Klikk OK for å akseptere bruken av disse.