Dk3

Eksklusive klassiske og moderne møbler


Formet og laget av ekte entusiaster

“Kolleksjonen vår kombinerer eksklusive klassiske og moderne møbler fra store danske arkitekter og designere som Jeppe Utzon, Børge Mogensen, Poul Cadovius og andre. Vårt merke er representert gjennom møbelforhandlere i mer enn 30 land over hele verden.

80% av dk3-kolleksjonen er laget hos snekringene våre i Danmark, mens resten produseres på møbelsnekkeri over hele Europa.

Vi lager og produserer møbler som er formet og laget av ekte entusiaster, alltid med ambisjon om å forene de fineste snekkertradisjonene med moderne og klassisk møbeldesign gjennom sammensmelting av tidløst stål eller messing og høykvalitets tre. Kjærligheten for organisk materiale og kompromissløs fokus på kvalitet er tydelig gjennom hele prosessen, fra de første designskissene til produksjonen i snekkeriene, hvor de fleste stykkene blir ferdigbehandlet og overflatebehandlet for hånd.

Vi har en lidenskap for tre, og i våre design satser vi alltid på å fremheve istedenfor å dekke over treets naturlige detaljer. For oss er knutene og de små sprekkene i hver enkelt planke en slags skatt som gjør det endelige møbelet unikt. På bakgrunn av denne designvisjonen ble dk3_3 TABLE lansert i 2009 som et av de første plankebordene på det skandinaviske markedet. Ett år senere, i 2010, relanserte vi det ikoniske veggmonterte hyllesystemet ROYAL SYSTEM®, designet av Poul Cadovius i 1948. Både plankebordet og ROYAL SYSTEM® har spilt store roller i fødselen og etableringen av dk3 og skapt en sterkt fundament for vårt selskap.”

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for statistikk og informasjon. Klikk OK for å akseptere bruken av disse.