Naver

Vi setter vår ære i alle detaljer


Kompromissløs dansk snekkerkunst.

“Med en visjon om kompromissløs dansk snekkerkunst og innovativt design ble Naver Collection grunnlagt i 1995 med et ønske om å skape et merke med en komplett og oppdatert møbelkolleksjon som samtidig respekterer det tradisjonelle snekkerhåndverket.

Tidligere reiste unge snekkere fra Skandinavia ut i verden for å oppleve og lære mer, disse ble kalt Navere. I dag jobber våre dedikerte snekkere med samme kjærligheten for snekkeryrket og edeltre, men hos Naver Collection går vi også nye veier med teknologi og design. Vi bruker de mest avanserte maskinene, men alltid i tett samspill med håndverket. Vi utfordrer oss selv med nye former og materialer for å skape helt nye opplevelser i tre. Vi utvikler stadig nye møbler og design, der begreper som funksjon, ergonomi og livskvalitet alltid er grunntonen. Våre møbler er skapt for moderne mennesker som er bevisste på kvalitet og godt design, og ønsker å uttrykke det i en personlig og unik boligstil. Naver Collection er produsert i Danmark av Gramrode Møbelfabrik A / S og Aksel Kjersgaard A / S – av snekkere som vet at det er detaljene som utgjør forskjellen: “Vi setter vår ære i alle detaljer!”

Når du velger et møbel fra Naver Collection, kan du være 100% sikker på at ingenting har blitt overlatt til tilfeldighetene. Gjennom hele prosessen – fra den aller første skissen til de ferdige møblene – har hver eneste dimensjon blitt gjennomtenkt, akkurat som en ære er lagt i håndverket ned til minste detalj. Massivt tre er valgt med stor omhu og tørket for å sikre riktig fuktighetsinnhold. Treet er sortert slik at farge og struktur samsvarer med det enkelte møbelet. Møblene er produsert på avanserte maskiner, men alltid i henhold til klassiske prinsipper. Hver eneste detalj i alle møbler blir nøye utført og alle deler slipes til slutt for hånd. Kontinuerlig kvalitetskontroll sørger for at møblene fra Naver Collection ikke bare er vakre å se på, men også kan brukes i mange år fremover.”

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for statistikk og informasjon. Klikk OK for å akseptere bruken av disse.