Skovby

Felles lidenskap siden 1933


Å kombinere design og funksjonalitet

“Skovby Møbelfabrik ble grunnlagt i 1933 av møbelsnekker Thorvald Rasmussen. Med visjon og yrkesstolthet skapte han grunnlag for bærekraftig og funksjonell møbeldesign, som sønnen Villy Rasmussen og barnebarnene Preben og Jørgen Rasmussen siden har fortsatt i hans ånd.

Snekkeriets tidligere spesialoppgaver utviklet seg raskt til komplette spisestuer, og i løpet av knappe 20 år ble Skovby-møblene produsert i serier. Utviklingen førte raskt til oppbyggingen av et internasjonalt forhandlernettverk. En sunn organisk vekst med fortsatt fokus på gamle håndverkstradisjoner, naturlige materialer og en forretningsmodell som tar vare på og forplikter seg i forhold til ansatte og miljø.

En felles lidenskap
Livsnerven til Skovby, og en lidenskap som er felles for de tre snekkergenerasjonene, er funksjon. I dag er møbelselskapet verdenskjent for den spesielle evnen til å kombinere design og funksjonalitet. Den gjennomgående og direkte årsaken til Skovbys suksess er evnen til å skape design som kombinerer et sterkt estetisk uttrykk med nyskapende funksjon. Preben og Jørgen Rasmussen leder i dag et internasjonalt og høyteknologisk selskap med et positivt miljøavtrykk.

Skovby Møbelfabrik vil også i fremtiden være en danskeid familiebedrift, basert på dansk design og kompromissløst håndverk.

Hva er utvikling?
Møbler med flere forskjellige funksjoner skaper plass, overskudd og effektivitet i hverdagen. De er mer brukbare, varer lenger og er fortsatt verdsatt etter mange års bruk. Det er kjernen i vår suksess. Vi tenker innovasjon i forhold til helheten. Livssituasjon, boligforhold og drømmer.

Hva er kvalitet?
Alle komponentene i produksjonen tas i betraktning. Ikke bare er råvarene nøye valgt, det samme gjelder lakk, beslag, emballasje og ikke minst tekstiler og skumgummi til stolene. Disse oppfyller blant annet de strengeste kravene i verden når det gjelder brannvern og slitasje. Vi utvikler innovative design med subtile viktige detaljer som varer til daglig bruk.”

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for statistikk og informasjon. Klikk OK for å akseptere bruken av disse.